G.I. Joe: The Rise of Cobra

G.I Joe: The Rise of Cobra bygger inte på plastfiguren G.I Joe som kids kunde köpa och leka med, utan på en serietidning som handlar om världens bästa tac-team: G.I. Joe, eller Joe, som dom nätt å lätt kallar det i filmen. Dennis Quaid är boss över Joe-gänget som är bra på å fajtas å skjuta puffror å dessutom har de galet bra utrustning.

Som motpol står en mäktig affärsman som skapat ett vapen som är som hårt arbetande termiter, man kan bussa dom på vad som helst och de bryter ner det totalt till man väljer att stänga av dom med ett knapptryck. Mycket farligt vapen såklart, och Joes måste se till att det inte hamnar i fel händer, vilket det såklart gör.

Mmm, den är inte så dum ändå den här filmen och hade nog kunnat komma upp till ett något bättre betyg om det inte var så störande överamerikanskt hela tiden. Ni vet, alltför många fåniga repliker, löjliga intriger inom gruppen och så ska det vara sådär feelgood över hur jävla häftiga the Joes är och då blir jag bara anti. Det känns som att det är svårt att se på sånna här filmer på allvar efter man har sett Team America (Trey Parkers och Matt Stones mästerverk från 2004).

Nä men en ok actionrulle e d, funkar säkert fint med en pizza på bakfyllan, så länge du inte har för höga förväntningar. Men har du inte sett Team America så tycker jag du ska hyra den istället. två kaniner!

/Jonas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0