Harvey går på filmfestival

Nu har ni lärt er att Harvey är här varje fredag kl 13 för att ge er alla nyheter om film. Denna vecka recenserar vi bioaktuella Valkyria och Revolutionary Road. Göteborgsfilmfestival rullar på och vi rapporterar om den gångna veckan. Oscarsnomineringarna för filmåret 2008 är släppta - Vilka har chans? Från DVDpremiärerna har vi valt ut Tropic Thunder och Porco Rosso för granskning. Dessutom fokus på Hayao Miyazaki.

Harvey hörs på 103,1 MHz och även via webben på www.k103.se.

Betyg vecka 4

I säsongsstarten av Harvey recenserade vi två filmer. En från bioduken och en från DVDhyllan:

Mammut - 4 kaniner
I Lukas Moodyssons nya film är allt stort. Skådisarna, miljöena, bilderna och ämnena.

Recensioner av förra veckans DVD-släpp:

Get Smart - 3 kaniner
Steve Carell bär upp gedigen agentparodiunderhållning.

Håller du med om vår betygsättning? Lämna en kommentar i bloggen.


Mammuttrailer


I nypremiären av Harvey

Imorgon klockan 13:00 sänds säsongens första filmprogram från Göteborgs studentradios lokaler. När Harvey återigen hörs på 103,1 Mhz handlar det såklart en del om den nalkande filmfestivalen. Vi har också sett Lukas Moodyssons comebackfilm Mammut och försöker reda ut vad karln egentligen har hållit på med. Bland DVD-släppen recenserar vi agentparodin Get smart. I övrigt presenterar vi Cinematekets vårprogram och noterar att Hagabion är tillbaka på banan igen. Samt en del notiser, tv-tips, bröd och skådespel. Dessutom presenterar vi lite nya röster i programmet.

Harvey hörs fredag 13:00 på K103 - Göteborgs studentradio. 103,1 MHz.

It´s alive!

Jojo. Harvey har slumrat rejält i sitt ide, men på fredag är det faktiskt dags igen. Lagom till Göteborgs filmfestival är Harvey tillbaka på sin gamla tid, och hörs fredagar klockan 13:00 på K103 - Göteborgs Studentradio. Missar du programmet finns en repristid på söndagar kl 13.00. Förvänta dig mycket mera film, såväl i radio som på bloggen framöver.

RSS 2.0