Harvey grillar

Harvey har visserligen tagit sommarlov, men utvalda delar av K103 rullar vidare hela sommaren. Det firas med en koldoftande specialsändning imorgon lördag. Självklart närvarar studentradions filmredaktion, så vi föreslår att du håller öronen öppna och radion på frekvensen 103,1 MHz mellan 1300 och 2100. Kanske inte så mycket filmsnack, men det kommer ändå bjudas på trevlig musik och underhållande radio. Gamla i gemet kommer känna igen en del favoriter från förr, som K-Panelen med oldschool test och flipp eller flopp. Välkommen att grilla med K103 på lördag!

Harvey i siffror

Nu när sommaruppehållet är här och vi lagt Harvey bakom oss är det läge att summera lite. Således följer lite hårda siffror om Harvey och hans kaniner.

Antal sända program: 18
Antal recenserade filmer: 48

Antal filmer som fått...
5 kaniner - 1 st (Min granne totoro)
4 kaniner - 13 st
3 kaniner - 26 st
2 kaniner - 6 st
1 kanin - 2 st (Hannibal rising och Allt om min buske)

Det ger ett kaninsnitt på 3,1. Känns som en rimlig och väntad siffra, bara aningens högre än mitt personliga snitt. Kanske beror det på att filmvåren trots allt varit helt okej.

/Kennet

Betyg vecka 22

I säsongens sista Harvey recenserade vi två filmer:

Två fantastiska får - 2 kaniner
Trivsam men föga underhållande kinesisk studie i hur man sköter får.

Death proof - 3 kaniner
Bra hyllning till dåliga filmer resulterar i förutsägbar men okej underhållning.

Säsongsavslutning idag!

Den blomstertid nu kommer. Och Harvey försvinner med den. Bara knappa tre timmar kvar innan vi sänder vårens sista program på K103, Göteborgs studentradio. Då passar vi givetvis på att blicka fram emot vad SF kallar tidernas biosommar. Och summerar vad vi på Harvey kallar ett halvokej halvår. Kvällens premiärer som recenseras är kinesiska Två fantastiska får samt Tarantinos Death proof. Missa nu inte Harvey. Klockan 13. 103,1 MHz. Vi hörs!

RSS 2.0