The Bounty Hunter

Skådisar som Jennifer Aniston och Gerald Butler räddar en rörig Story. Väldigt "amerikansk" actionkomedi, klichéspäckad o ganska förutsägbar men med hjälp av ett hyfsat manus och en stundtals kvick och rolig dialog  blir resultatet helt okej. Den fyller sin funktion när det gäller att roa o underhålla.

Filmen handlar om ett skilt par som inte direkt separerat som vänner o deras försök att gå vidare på varsitt håll. Reporten Nicole, spelad av aniston har sedan deras uppbrott framgångsrikt klättrat upp i karriären medans Milo, gerald butler, fått sparken från polisen o tampas med alkoholproblem o spelmissbruk.
Deras väger tvingas dock mötas igen efter en ironisk tillfällighet. Milo, som numera livnär sig på att arbeta som prisjägare får det han först verkar definiera som sitt drömjobb, nämligen att haffa ingen mindre än just sitt ex, som flytt borgen efter att ha kört in i en polishäst med sin bil. om han lyckas med uppdraget får han 5 000 dollar men det som skulle bli en lätt match verkar lättar sagt än gjort.

En ointressant film om man är sugen på en minnesvärd upplevelse men ett bra tidsfördriv om man kanske vill slippa tänka på annat eller få tiden att gå lite fortare på en dålig dejt!

/Amanda ML

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0